شهرک دریاچه آبی در دهه شصت خورشیدی، درست در مرکز دشت کلاردشت، در منطقه ای بکر و سرسبز بنا نهاده شد. این شهرک در حال حاضر شامل حدود هفتاد ویلای لوکس و زیبا است که در محوطه ای به مساحت ۷۴ هزار مترمربع ساخته شده است. نام این شهرک، از دریاچه ای رویایی و فوق العاده زیبایی گرفته شده که در قسمت شرقی آن قرار دارد. این دریاچه مصنوعی که از جوی دائمی منشعب از رودخانه سردآبرود تغذیه می کند، مساحتی حدود ۴۵۰۰ مترمربع دارد که با درختان بلندی احاطه شده است. مسیر پیاده روی پیرامون دریاچه و سایه و خنکی همیشگی آن، منظره ای جذاب و آرامش بخش تولید کرده است.
پیرامون شهرک، از هر سو، دشت های وسیع کشاورزی است که در ماه های اردیبهشت و خرداد به اوج زیبایی خود می رسند. اگر در عکس های هوایی گوگل دقت کنید، مشاهده می کنید که محیط اطراف این شهرک ساخت و سازی وجود ندارد و همین امر، جلوه خاصی به این شهرک بی همتا بخشیده است. همچنین، با وجود عدم مجوز ساخت به سبب کاربری کشاورزی زمین های اطراف، انتظار می رود تا ده ها سال، این چشم انداز و فضای دلچسب حفظ شود و این امر موجب خوشحالی است.
حسن کیف، بخش مرکزی شهرستان کلاردشت است. همسایه شرقی حسنکیف، لاهو نام دارد. چرا این نام عجیب، نمی دانیم. احتمالاً له او به معنای آب گل آلود یا یک چنین معنایی. به هر ترتیب، راه رسیدن به دریاچه آبی، از بر اصلی خیابان لاهو به حسن کیف،پس از طی ۲۷۰۰ متر به سمت شمال می باشد. کل این مسیر آسفالت است و بیان این مطلب لازم است که دو سمت مسیر تا رسیدن به به این شهرک، در بیشتر مسیر خالی از ویلا است و مناظر دشت های وسیع کشاورزی است. به عبارت دیگر، شاید در نظر اول، مسیر دسترسی به شهرک یک مقدار تعجب برانگیز به نظر آید. اما این یک واقعیت است که ارزش دیدن و اقامت یک یا چند روزه و پیاده روی صبحگاهی و خوردن صبحانه در کنار دریاچه را دارد. همچنین پیاده روی چند ساعته بدون قرار گرفتن هیچ مانعی بر سر راه در زمین های کشاورزی اطراف و لذت بردن از طبیعت زیبا و بکر در میان دشت زیبای کلاردشت می توان از خاطره انگیز ترین روزها را در پی داشته باشد. شهرک در اختیار عموم نیست و تنها مالکان ویلا حق داخل شدن به آن را دارند.