ویلا۳۶۰ کلاردشت [مهندسی ساختمانخدمات املاک]

قیمت ویلا در کلاردشت

قیمت ویلا در کلاردشت

حدود قیمت ویلا در کلاردشت به همراه فرمول ارزش‌گذاری دقیق به منظور برآورد قیمت ساختمان

[مشاور املاک ویلا۳۶۰ کلاردشت]

به روز رسانی : بهمن ۱۴۰۲

در این یادداشت با شیوه محاسبه قیمت ساختمان در کلاردشت آشنا می‌شویم. بیش از نود درصد ساخت و سازها در کلاردشت «ویلایی» هستند، و از سه سال قبل به این سو ساخت «آپارتمان‌های مسکونی» مخصوصا در بخش شهری به چشم می خورد. در اینجا سعی شده است با ارایه یک فرمول واحد، رابطه‌ای برای برآورد قیمت ساختمان ارایه گردد که هم بدرد ساختمان‌های ویلایی می‌خورد و هم واحدهای آپارتمانی. خوب است بدانید که ارزش حدود هشتاد درصد ویلاهای کلاردشت بین ۷ تا ۱۵ میلیارد می‌باشد. قیمت زمین که مشخص است، قیمت ویلا را هم به عنوان یک حساب سرانگشتی اینطور محاسبه کنید، مساحت کل بنا را در قیمت هر مترمربع (متغیر بین ۲۰ تا ۴۲ میلیون تومان) ضرب کنید و جمع قیمت زمین و ساختمان می‌شود قیمت کل ملک.

می‌دانیم که برای مثال در بازار خودرو، حداکثر تلورانس قیمت حدود ده درصد می‌باشد. برای مثال یک اتومبیل پنج میلیارد تومانی، قیمت آن را اگر از چند بنگاه مختلف بپرسیم، عددی بین ۴/۵ تا ۵/۵ میلیارد خواهیم شنید. به عبارت دیگر، تلورانسی حدود ۱۰ درصد. اما در بازار ساختمان، اینطور نیست. گاهاً پیش آمده است که این اختلاف به بیش از پنجاه درصد هم رسیده است! این ناشفافی در بازار ساختمان که گران‌ترین کالای بازار است، به هیچ وجه مطلوب نیست. اخیراً مخصوصاً در ارزش‌گذاری ساختمان‌های «ویلایی» با یک آشفتگی ناشیانه‌ای روبرو هستیم که اثرات نامطلوب آن بر بازار ساخت و ساز و خرید و فروش مشهود است، بنابراین در این یادداشت سعی شده است تا برای نظم بخشیدن به فرآیند قیمت‌گذاری رابطه‌ای منطقی تدوین شود.

ساختمان آن کالایی نیست که توانایی ساخت آن منحصراً در اختیار شرکت‌های بسیار بزرگ باشد. خودرو یا کالاهای دیجیتال را ما نمی‌توانیم تولید کنیم. بنابراین قیمت آن را فرآیندی بسیار پیچیده و مبتنی بر رقابت و بازار مشخص می‌کند. اما در مورد ساختمان اینطور نیست. اگر فروشنده قیمت ساختمان را غیرمنطقی و گران اعلام کند، خریدار لبخندی خواهد زد و بدون معطلی به سراغ ساختمان دیگری خواهد رفت و یا ممکن است به این فکر بیافتد که ساختمان مورد نظرش را خودش و با نقشه مورد نظر خودش و کیفیت مطلوب خودش احداث کند. بنابراین، طبیعی است که انتظار داشته باشیم قیمت‌گذاری ساختمان‌ها در یک محدوده مشخص قرار بگیرد و همگان امکان برآورد حدودی آن را داشته باشند.

نمی‌شود انکار کرد که گاهی ممکن است با دوستانی به رستورانی رفته و در اواخر میل کردن غذا لذیذ سوالی به ذهن‌ها برسد که این غذا چقدر برای رستوران هزینه برداشته و حالا با این رقمی که به ما فروخته، جناب رستوران چقدر سود کرده؟ هرچند به واقع پسندیده نیست که لحظات خوش بودن با عزیزان را به این موضوع بیاندیشیم، اما در مورد ساختمان، پرداختن به این پرسش، بسیار هم پسندیده است! باید بدانیم که این ساختمان که قصد خرید آن را داریم، اگر امروز ساخته شود، چقدر هزینه در بر دارد، و درصد سود منطقی آن در این بازار چقدر است.

🪄 قیمت جادوگری بنا

اگر به فرض دوست جادوگری داشته باشیم و از او بخواهیم که این مقداری پول را بگیر و اَجی مَجی بگو و بی‌درنگ ویلایی را ایجاد کن، این مقدار پول در واقع قیمت جادوگری آن بنا است. در نظر داشته باشید که در بازار ایران، قیمت مصالح، نیروی کار، دستمزد پیمان مدیریت اجرا و همچنین آن مبلغی که صرف امور اداری می‌شود لحظه‌ای است، بنابراین برآورد قیمت احداث بنا بایستی بر این اساس باشد که اگر امروز با قیمت مصالح و دستمزد امروز ساخته شود، چه مقدار هزینه در بر خواهد داشت.

برای مثال، ساختمانی که برای احداث آن در مدت یک سال پنج میلیارد هزینه شده است، اگر بخواهیم مشابه همین ساختمان را همین امروز بسازیم، مسلماً  دیگر پنج میلیارد نیست. بلکه قیمت‌ها تغییر کرده و بیشتر از پنج میلیارد باید هزینه کنیم. چرا که در این مدت قیمت ها افزایش یافته و دیگر آن عدد پنج میلیارد صادق نیست. اصولاً یکی از مزایای ساخت این است که به محض تبدیل پول به مصالح و دستمزد، آن سرمایه دیگر از خطر تورم رهایی یافته و حداقل  این است که با رشد قیمت‌ها، رشد می‌کند.

بنابراین برای محاسبه قیمت ساختمان بایستی قیمت امروز آن را محاسبه کرد و آنگاه بر اساس پارامترهایی بازه سود منطقی آن ساختمان خاص را درآورد. برای مثال، اگر بدانیم خرید زمین و احداث یک بنای خاص به تاریخ امروز ۱۰۰۰ تومان هزینه دارد، و منطقی است اگر ۳۰ درصد سود برای آن در نظر بگیریم، قیمت نهایی آن ۱۳۰۰ تومان خواهد بود. به همین سادگی! بنابراین، فقط دو سوال وجود دارد. که این بنای فروشی اگر بخواهد همین امروز ساخته شود، قیمت آن چقدر است و سوال دوم اینکه سود منطقی چنین بنایی چقدر است. با پاسخ به این دو سوال می‌توان قیمت هر ساختمانی را برآورد کرد. این آن چیزی بود که در اینجا قصد بیان آن را داشتیم. حالا با دانستن این مقدمه می‌توان ادامه مطلب را دنبال کرد.

برای آنالیز بازار ساخت و ساز در کلاردشت اطلاعات این نمودار می‌تواند بسیار مفید باشد. این نمودار دید بسیار خوبی نسبت به فراوانی قیمت ویلاها به ما می‌دهد. این نمودار بر اساس بر اساس قیمت بیش از پانصد ویلا در کلاردشت ترسیم شده است. از این نمودار می‌توان دریافت که قیمت بیشتر ویلاهای کلاردشت در بازه هفت تا پانزده میلیارد می‌باشد. 

نمودار توزیع فراوانی قیمت ویلا های کلاردشت

با دقت بیشتر در نمودار نکته دیگری نیز فهمیده می‌شود. اینکه دو جنس ویلا در کلاردشت ساخته می‌شود. یک دسته ویلاهای به قصد فروش است که در بازه هفت تا پانزده قرار می‌گیرد. دسته دیگر ویلاهایی است که از ۲۰ میلیارد شروع می‌شود و تا ۳۵ نیز می‌رسد. این‌ها ویلاهایی است که سرمایه‌گذاران برای استفاده شخصی خودشان می‌سازند و چندان میل به فروش آنها ندارند. بنابراین طبیعی است که بیشتر بازار خرید و فروش ویلا در کلاردشت همان ویلاهای گروه اول است که در بازه بین هفت تا پانزده قرار می گیرند.

گران ترین ویلای کلاردشت در حال حاضر عمارتی است در حدود ۳۵۰ میلیارد تومان که در لیست فایل های فروشی ویلا۳۶۰  قرار دارد. با این حال، به دلیل تقریبا واضحی امکان قرار دادن تصاویر و مشخصات آن در سایت ممکن نیست. در نظر داشته باشید که ویلاهای فروشی دیگری نیز وجود دارد که در سایت به نمایش گذاشته نشده‌اند. بیشتر موارد فروش فوری در سایت نمایه نمی‌شوند و البته ما همواره به مشتریانی که با ما در تماس هستند معرفی خواهیم کرد.

به همین سادگی! کافی است قیمت زمین را محاسبه کنیم و با قیمت بنا جمع کنیم، با این کار می‌توانیم قیمت کل ساختمان را محاسبه کنیم. 



در مورد واحدهای آپارتمانی، منظور از «قیمت زمین» در واقع «سهم» آن واحد از کل زمین است. برای مثال اگر یک آپارتمان هشت واحدی در محوطه ای ۸۰۰ متری احداث شده باشد، میزان مساحت ۱۰۰ مترمربع بایستی در قیمت‌گذاری لحاظ شود. قیمت محاسبه شده در اینجا قیمت نقدی است.

📕قیمت زمین

با مراجعه به صفحه «قیمت زمین در مناطق مختلف کلاردشت» عدد قیمت منطقه‌ای بدست می‌آید. آنگاه عدد قیمت را در مساحت کل محوطه‌ای که ویلا در آن ساخته شده است ضرب می‌کنیم. در حالت ساختمان ویلایی سهم مساحت یعنی کل مساحت زمین. در حالتی که ویلا درون شهرکی قرار گرفته باشد که فضای مشاعات قابل توجهی داشته باشد، برای مثال زمین بازی یا فضای سبز غیرمتعارفی داشته باشد، سهم ویلا از آن مساحت در اینجا باید لحاظ شود. اما به شکل معمول، تاثیر شهرکی بودن ویلا در ادامه و در قسمت ضریب رشد اعمال خواهد شد.



در مورد آپارتمان‌های مسکونی، منظور از مساحت زمین، سهم آن واحد از مساحت کل زمین است. یعنی اگر آپارتمان شش واحدی است، یک ششم مساحت زمین را بایستی در اینجا لحاظ کرد. در واقع با این کار می‌خواهیم معیاری از مبلغی که برای ساخت آن هزینه شده است را بدست آوریم.

📕قیمت بنا

محاسبه قیمت بنا نیاز به دقت بیشتری دارد. شیوه این است قیمت ساخت را محاسبه می‌کنیم و آن را در ضریب سود ضرب می‌کنیم. اما قیمت جادوگری امروز ساختمان را چگونه بدست آوریم. یا میزان سود هر ساختمان را چطور؟ در ادامه به این پرسش‌ها پاسخ داده‌ایم. در نظر داشته باشید که قیمت ساخت بنا شامل «هزینه های اداری و جواز»، «مصالح»، «دستمزد نیروی کار» و در نهایت «هزینه پیمانکاری» می‌باشد. هزینه جواز هر مترمربع در کمال تعجب بین ۴۰۰ هزارتومان تا ۴ میلیون تومان متغیر است. برای اطلاعات بیشتر به صفحه «اخذ پروانه ساخت» مراجعه بفرمایید.



🟧قیمت پایه

با توجه به قیمت مصالح و دستمزد امروز کلاردشت، قیمت پایه ساخت در کلاردشت ۱۴ میلیون تومان می‌باشد. می‌دانیم که کلاردشت یکی از گران‌ترین شهرهای ایران از نظر هزینه ساخت می‌باشد که دلایل متعددی دارد که بماند.

🪟ضریب «کیفیت ساخت»

از ما می‌پرسند یک متر بنا چقدر درمی‌آید؟ و ما در پاسخ همواره یک بازه را بیان می‌کنیم. به عبارت دیگر، بنا داریم تا بنا. یک بار با یک آلونک مواجهیم، یک بار یک ساختمان سوپرلاکچری. اما این بازه کدام است؟ به عنوان یک پاسخ کلی می‌توان گفت هزینه ساخت هر مترمربع بنا در کلاردشت از ۱۴ تا ۳۵ میلیون تومان متغیر است. رونق و یا کسادی بازار در این ضریب دیده شده است. برای روشن تر شدن بحث با ما همراه باشید.

⬅️ضریب ۱.۰

ساده‌ترین و ضعیف‌ترین نوع ساختمان. به قول یکی از دوستان‌مان، ساختمان‌های سه‌ریشتری. گاهی چیزی شبیه یک انباری با در و پنجره و سقف.

⬅️ضرایب ۱.۱ و ۱.۲

همچنان ضعیف و متریال متوسط به پایین، اما مقداری بزک شده و بهتر بگوییم، آراسته شده. یعنی رنگی به دروازه ‌ای خورده و اجزای داخلی ساختمان مانند کابینت و کمدها و حتی پکیج کامل است. ساختمان‌های «بساز بنداز» در این دسته قرار می‌گیرند. اینکه از کدام ضریب بایستی استفاده کرد، به علم و تجربه کارشناسی بستگی دارد.

⬅️ضرایب ۱.۳ و ۱.۴

این دسته همان دسته بسیار معروف ساختمان های «بساز بفروش» است. که به خوبی با آنها آشنایی داریم. شیرآلات با ظاهر خوب. در ضد سرقت زیبا. نرده‌های چوبی. کف سرامیک درجه چهار. و مانند آن. معمولاً این ساختمان‌ها در زمین‌های مسطح ساخته می‌شوند که هزینه ساخت آن کمتر از زمین‌های شیبدار است و در ساخت آنها به موضوع استحکام و کیفیت تاسیسات و عایق رطوبتی و استفاده خوب از فضاها در پلان و نور و چشم انداز و دیگر مسایل توجه چندانی نمی‌شود. این ساختمان‌ها به پس از انجام شدن مراحل فروش سرعت پیر شدن بالایی دارند.

⬅️ضرایب ۱.۵ و ۱.۸

ویلاهای شخصی ساز در این دسته قرار می‌گیرند. همچنین اغلب آپارتمان ها نیز در این دسته قرار می‌گیرند. از نظر ظاهری تفاوت چندانی با ویلاهای بسازبفروش ندارند، اما در پس ظاهر زیبا، معمولاً متریال های بسیار باکیفیت‌تری استفاده می‌کنند. و از بسیاری از جهان کامل هستند. ساختمان‌هایی که به فرض اگر عمق چاه ساختمان‌های بسیار بفروش سه متر است، در اینجا با چاه‌های ده‌متری روبرو هستیم. در اینجا به موضوع هدایت آب‌های سطحی فکر شده. عموماً تراس‌های بزرگ و قابل‌استفاده‌ای دارند. تعداد پره‌های شوفاژ بالا است و حیاط سازی آن و نرده‌ها و امنیت ساختمان و جنس رنگ و سنگ‌های کار شده بیشتری دارند و یک ساختمان کامل به حساب می‌آیند.

⬅️ضرایب ۱.۹ و ۲.۲

ساختمان‌های حرفه‌ای. به این معنا که آپشن های متعددی دارند. استخر، سونا خشک و بخار و حتی سونا آماده و حیاط‌سازی های کارشده و طراحی داخلی زیبا و پلان معماری درخور و چشم‌انداز و نور خوب که معمولاً در مناطق لوکس یا بسیار در حال رشد بنا می‌شوند. این ساختمان‌ها معمولاً توسط شرکت‌های باسابقه و برای اشخاص متمول و برای استفاده شخصی ساخته می‌شوند. با این حال، موارد بساز بفروش هم وجود دارد که برای مخاطبان حرفه‌ای و دانا و خاص طراحی و ساخته می‌شوند.

⬅️ضرایب ۲.۳ و ۲.۵

ساختمان‌های خاص که معمولاً معمار دانایی و شرکت بزرگی پشت ساخت آن قرار دارد. ساختمان‌هایی با فرم‌های خاص که نگاه را جلب می‌کند و تکنولوژی ساخت نه چندان متعارف با سختی احداث نسبتا پیچیده و رعایت اصولی که در ساختمان‌های دیگر کمتر دیده می‌شود. سیستم‌های هوشمند و ذوب برف و انواع اتفاقات عجیبی که در ویلاهای سوپرلاکچری می‌افتد. چنین ساختمان‌هایی در کلاردشت بسیار نادر است و در یکی دو سال اخیر در بعضی از مناطق لوکس شاهد گاهاً ساختمان‌های معمارانه دلپذیری هستیم.

📏مساحت بنا

اینکه چه مساحتی لحاظ شود، نیاز به اندکی توجه دارد. ساختمان ویلایی با سقف‌های شیبدار که مشخص است. در محاسبه ساختمان های با سقف مسطح، بهتر است نیمی مساحت کف‌های بدون سقف را در نظر بگیریم. در مورد آپارتمان نیز، مساحت واحد بعلاوه مساحت مشاعات داخل ساختمان. یعنی اگر مساحت واحد هفتاد متر است و در طبقه همکف سی متر فضا برای پارکینک و انباری دارد، مساحت را بایستی صد مترمربع در نظر بگیریم.

🪙ضریب سود

ساخت هر چیزی با سود همراه است. مقداری را می‌گیریم و ورز می‌دهیم و تبدیل به کوزه می‌شود. قیمت آن کجا و قیمت کوزه کجا؟ بنابراین، مسلم است که برای ساخت ساختمان هزینه‌ای می‌کنیم، و پس از تکمیل، مبلغ نهایی آن چند ده درصد رشد کرده است. مانند اتومبیل که هرچه لوکس‌تر می‌شود، قیمت و سود آن نیز پله‌ای رشد می‌کند، در ساختمان نیز تقریباً چنین قاعده‌ای صدق می‌کند. البته و صد البته همانطور که ماشین‌های لوکس به نسبت خریداران زیادی ندارد، در بازار ساختمان نیز به جهت پایین آمدن توان خرید مردم و در نتیجه نشانه رفتن ساختمان‌های ضعیف و متعاقب آن فراوان شدن تقاضا، طبیعی است که گاهی ساختمان‌های ضعیف و ناجور از حاشیه سود بالاتری برخور باشند که این خبر بسیار بدی است. اما در دو سال اخیر به نظر می‌رسد که آنهایی که توان خرید ویلاهای بسیار ضعیف را داشتند، دیگر توان خرید همان‌ها را هم ندارند، بنابراین، تقریباً این استثناء تاحدود زیادی از این قاعده برداشته شده است. بنابراین می‌توان گفت که بهترین حاشیه سود برای ویلاهایی است که در درجه اول در منطقه خوب و در درجه دوم با چشم انداز خوب و همینطور تراس خوب و محوطه با اشراف کم و چند آپشن جلوه کننده و به اصطلاح دهن‌پرکن ساخته شده باشد. برای آشنایی بیشتر با طریقه سرمایه گذاری صحیح در بازار املاک در کلاردشت به یادداشت «سرمایه‌گذاری در کلاردشت» مراجعه فرمایید.

🔰 پارامترهای تاثیرگذار

میزان سود با ضریب رشد اعمال می‌شود. این ضریب بر اساس نوع ساختمان ویلایی یا آپارتمانی، مشتری پسندی، فرم، چشم انداز، کیفیت ساخت، موقعیت شهر و روستا، سطح اعتبار منطقه و خانه‌های اطراف، تناسب آن ویلا با منطقه، تناسب مساحت بنا با مساحت محوطه، وضعیت بازار ملک و پارامترهای دیگر.

💰ضرایب ۱.۰ تا ۱.۱

رشد ناچیز. بعضی ساختمان‌ها آنقدر ناشیانه ساخته می‌شوند که تقریباً هیچ رشدی ندارند. ساختمان بسیار لوکسی را در نظر بگیرید که در وسط روستایی در کنار طویله‌ای ساخته شده است. مسلم است که رشدی نخواهد داشت. همچنین ساختمان‌های درحال ساخت و ناقص. این ها نیز رشد نخواهند داشت. چرا که ساختمان پس از تکمیل، ناگهان افزایش قیمت می‌دهد. به قول معروف پس از گچ کاری و حتی نصب در و پنجره، روح در ساختمان دمیده می‌شود و قیمت خود را تا حدود زیادی پیدا می‌کند. چنین ساختمان‌هایی معمولاً از پلان ضعیف و موقعیت ضعیف برخورداند. و کیفیت ساخت آن آنقدر پایین است که کم‌اطلاع‌ترین خریداران نیز متوجه می‌شوند. 

💰ضرایب ۱.۲ تا ۱.۳

ساختمان‌های کوچک بساز بنداز در این دسته قرار می‌گیرد که تعدادشان نیز نسبتاً زیاد است. معمولاً یک طبقه هستند و در ساخت آن توجهی به رفاه و آسایش ساکن نشده و معمولاً توسط اشخاص غیرعلاقمند به ساختمان و علاقمند به پول ساخته می‌شود. 

💰ضرایب ۱.۴ تا ۱.۵

ساختمان های خوش ساخت بسیار متعارف در این دسته قرار می‌گیرند. ساختمان‌هایی که باطن خوبی همچنان ندارند، اما ظاهر زیبایی دارند. سقف های شیبدار و تیرنما و محوطه و مقداری کارهای سنگی و کابینت خوش ظاهر و پلانی که در بعضی موارد خوب کار شده است. این ضریب تا حدود زیادی به منطقه محلی که ساخته شده است بستگی دارد. اگر در پیرامون این ساختمان، ویلاهای خوش ظاهری ساخته شده باشد و عرض معبر خوب باشد و دسترسی به امکانات آسان و نزدیک باشد،‌همان ساختمان های دسته قبلی، با این ضریب رشد همراه خواهند بود.

💰ضرایب ۱.۶ تا ۱.۷

ساختمان‌هایی که علم مهندسی را به مدد گرفته و خریدار با دیدن آن این حس را درک می‌کند که در ساخت آن مقداری کار علمی و دلی نیز انجام شده است. چنین ساختمان‌هایی تعداد شان زیاد نیست، اما با دقت و توجه به شرح کارهایی که شده و متریال های خاصی که به کار گرفته شده، می‌تواند برای مخاطب جذاب باشد. چنین ساختمان‌هایی معمولا از آپشن‌های خوبی برخورداند.

💰ضرایب ۱.۸ تا ۲.۰

این ضریب رشد متعلق به ساختمان‌های خاص در مناطق خاص است. مواردی که برای خریداران سخت پسند و ویژه طراحی و ساخته شده باشد. در این ساختمان‌ها بسیاری از موارد مهندسی و اصول ساخت رعایت شده و با شناخت خوبی از بازار در موقعیت خوبی نیز ساخته شده اند. چنین ساختمان‌هایی در کلاردشت بسیار نادر است و معمولاً مالک آن نیازی به فروش آن ندارد و افراد تاجر و اشخاص بانفوذ کسانی هستند که مایل به خرید چنین ویلاهایی هستند.

🟧ضریب «قدمت ساخت»

می‌دانیم که با پیر شدن ساختمان، قیمت آن کاهش می‌یابد. تا دو سال، قیمت ساختمان‌ها تفاوتی نمی‌کند و همان نوساز محسوب می‌شود. اگر از زمان اتمام ساخت ساختمانی به فرض پنج سال گذشته باشد، قیمت آن نسبت به حالت نو ساز ده درصد کاهش پیدا می‌کند، بنابراین بایستی قیمت بدست آمده در فرمول بالا که در واقع برای ساختمان نوساز تدوین شده است را در عدد ۰.۹ ضرب کنیم. در تصویر مقابل قیمت ساختمان تا قدمت ۳۵ سال آورده شده است. با این حال، همواره قضاوت کارشناسانه بر عددهای پیشنهادی اینجا ارجح خواهد بود.

فرمول محاسبه قیمت زمین

مثال کاربردی

ویلایی داریم با ۳۰۰ مترمربع محوطه. در منطقه ای که زمین در آنجا مترمربعی ۱۴ میلیون تومان است. ویلایی خوش فرم و معمارانه و مهندسی ساز در این محوطه به تازگی ساخته شده است. طبقه اول ۱۰۰ متر و طبقه دوم صد متر و طبقه ۵۰ متر به همراه روف گاردن. برای محاسبه قیمت این ملک اینطور عمل می‌کنیم. مساحت زمین را در قیمت آن ضرب می‌کنیم. حدود چهار میلیارد تومان. برای محاسبه قیمت بنا، ۱۴ میلیون ضرب در ۱.۷ به عنوان ضریب کیفیت ساخت ضرب در ۲۷۵ به عنوان مساحت ضرب در ۱.۶ به عنوان ضریب رشد ضرب در یک به عنوان ضریب قدمت ساخت و نتیجه می شود حدود ده میلیارد تومان. بنابراین قیمت کل ملک برابر است با چهارده میلیارد تومان. بهتر است از اپلیکیشن محاسبه قیمت که در پایین قرار داده شده است استفاده کنید تا با استفاده از تصاویر دید بسیار بهتری نسبت به انتخاب ضرایب در اختیار داشته باشید.

هر سوالی دارید از ما بپرسید. اگر می‌خواهید قیمت تقریبی ویلای خود را بدانید، کافی است توضیحات و تصاویری از آن را برای ما ارسال کنید. و اگر می‌خواهید ویلای شما به صورت کامل بررسی شود و برآورد کارشناسی نسبتاً دقیقی از آن بدست بیاورید، همچنان ما در خدمت شما هستیم. 

نظریه کارشناسی تیم ویلا۳۶۰ مبتنی بر سال‌ها تجربه در زمینه ساخت و املاک در کلاردشت است. این تیم با تسلط نسبی بر قیمت متریال‌ها و شناخت به پارامترهای تاثیرگذار در هزینه ساخت مانند شیب زمین و سهولت یا صعوبت دسترسی و هزینه های اداری جواز شهری و روستایی و علم به تمامی عواملی که بر قیمت‌گذاری ملک تاثیرگذار است، می‌تواند با دقت بسیار بالایی نظریه کارشناسی مکتوب و قابل دفاع را در اختیار شما قرار دهد.

فایل PDF برداشت اطلاعات ساختمان را در ادامه دانلود نمایید. هنگام بازدید و بررسی هر ویلایی، این فایل PDF را همراه داشته باشید و از مالک یا معرف ملک تمام این موارد را بپرسید. 

این همان چک لیستی است که ویلا۳۶۰ برای ثبت اطلاعات فایل های فروشی ویلا از آن استفاده می‌کند. در ابتدا قصد نداشتیم این چک لیست را انتشار دهیم. اما سرانجام تصمیم گرفتیم آن را در اختیار همگان قرار دهیم، با این نگاه که شاید در افزایش فرهنگ خرید و در نتیجه افزایش کیفیت ساخت و ساز موثر واقع شود.

فایل PDF برداشت اطلاعات ساختمان را در ادامه دانلود نمایید. پیشنهاد ما این است که هنگام بازدید و بررسی ویلا، این فایل PDF را همراه داشته باشید و از شخص مالک یا نماینده ایشان، معرف، و در نهایت مشاور املاک که آن ملک را به شما نشان داده است این موارد را بپرسید. 

این همان چک لیستی است که ویلا۳۶۰ برای ثبت اطلاعات فایل های فروشی ویلا از آن استفاده می‌کند. در ابتدا قصد بر این نبود که این چک لیست را انتشار داده و در اختیار همگان قرار دهیم. اما سرانجام تصمیم بر این شد که انتشار این فایل می تواند در افزایش فرهنگ بررسی و خرید ویلا و در ادامه «افزایش کیفیت ساخت و ساز» که نتیجه منطقی آن است موثر واقع شود.

نیاز به نصب ندارد. کافی است بر دکمه زیر کلیک کنید و به راحتی قیمت یک بنا را محاسبه کنید.

این برنامه در حال به روزرسانی است و به زودی در دسترس شما عزیزان نیز قرار خواهد گرفت.

راهنمای خرید ویلا در کلاردشت
راهنمای خرید ویلا در کلاردشت

اطلاعات ضروری و بسیار مفید که برای انجام خرید موفق نیاز داریم.

مشاهده
بخرم یا بسازم
بخرم یا بسازم

کدام بهتر است؟ ویلا آماده بخرم، یا بسازم. مزیت‌های شان، همچنین از نظر هزینه؟

مشاهده
سرمایه گذاری در کلاردشت
سرمایه گذاری در کلاردشت

زمینه های سرمایه گذاری، ساخت و مسکن، زمین،‌ گردشگری و موارد مشابه

مشاهده
اخذ پروانه ساخت
اخذ پروانه ساخت

ماجرای گرفتن جواز ساخت در کلاردشت چه در روستا و چه در شهر

مشاهده

آشنایی با کلاردشت

 ۱۳۸۸ - ۱۴۰۳   |  کلیه حقوق برای ویلا۳۶۰ محفوظ است

⚪ تماس با ما